سینا نیازی
به گزارش سوالات احکام و شرعی در خبر سینا نیازی استان: تهران
حوزه انتخابیه: تهران، ری، شمیرانات، پردیس و اسلامشهر
شعار: مجلس را به متخصصان بسپارید
پویش بزرگ انتخاباتی سوالات شرعی و احکام با عنوان «با سایت احکام انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.
سینا نیازی یکی از داوطلبین نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، پردیس و اسلامشهر است، که در زیر رزومه کوتاهی از وی و پاسخهایش به سوالات سایت احکام در دو بخش کشوری و استانی را میخوانید:
رزومه:
اینجانب سینا نیازے، با توجه به تحصیلات، تخصص و شناخت از بدنه اجرایی، فنی و تا حدودی مدیریتی، آموزشی، پژوهشی و اعتقاد به جوانان پا به عرصه گذاشتم.
* مهمترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟
تقنین قوانین نا کارآمد و عدم اصلاح قوانین موجود و عدم نظارت و عدم ارتباط مؤثر با مردم.
*مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟
تیمهای نظارتی از افراد امین با بازدیدهای ناگهانی و گزارش روزانه از عملکرد قوانین در تمام مراحل اعم از جلسات کمیسیونها، صحن علنی و اجرا در حوزه مربوطه و…. میتوانند تا حدودی نقش نظارتی رو تکمیل نمایند و همچنین در خصوص تقنین باید از ظرفیت نخبگان جوان و و مشاوران و اندیشکده ها استفاده کرد تا خطاها را به حداقل رساند و هر نماینده برای هر طرح نظر تمام مردم حوزه انتخابیه خود رو در یک سامانه رأی گیری کوچک بخواهد نظرات آنها رو محترم و مؤثر بداند.
*نمایندگان چرا نباید اسیر تجملگرایی شوند و برای پرهیز از این آسیب، چه اقداماتی ضرورت دارد؟
چون از خدمت به مردم که در پی آن رضایت خدا هست، منحرف میشوند، خودشان به این موضوع عمل کنند و دیگران را تشویق به عدم وجود تجملات نمایند.
*همکاری و همراهی میان مجلس و سایر قوا و دستگاهها چه تأثیری میتواند بر پیشرفت کشور داشته باشد؟ به نظر شما مهمترین تجلیگاه این همراهی و همکاری چیست؟
تأثیری بزرگی خواهد داشت چون دو قوه با هم درست عمل کنند قوانین در راستای عدالت اجرا خواهد شد و تأثیر آن بر اقتصاد همه اقشار مشخص خواهد شد. طرح یارانهها و سامانه مجوزها و گرفتن امضاهای طلایی تا حدودی توانسته عدالت رو در جامعه ایجاد کند ولی کافی نیست و اقدامات بهتر و بیشتری با پیگیری سرسختانه میتوان انجام داد.
*مسؤولیت پذیری در قبال مردم موضوعی است که نمایندگان باید همواره به آن توجه داشته باشند. اگر نمایندگان از این مهم غافل شوند، چه پیامدهای منفی ایجاد خواهد شد؟
باید سریع عزل شوند و برای برنامههای عمل نکرده به اندازه سهمشان پاسخگو باشند و گزارش بدهند به مردم در وهله اول و در وهله سوم خسارت وارده به تک تک مردم را باید به اندازه سهمی که در این موضوع داشته اند پرداخت نمایند.
*مردمی بودن یکی از خصیصههای مهم هر نماینده باید باشد. یک نماینده چگونه میتواند این خصیصه را تحقق بخشد بدون آنکه در ورطه عوامزدگی و طرح شعارهای غیر واقعبینانه اسیر شود؟
مردمی بودن به دست نخواهد آمد مگر با ارتباط مردمی به صورت حضوری و مجازی بطور مؤثر و همچنین نمایندگان همانند مردم عادی و بدور از هر گونه تشریفاتی زندگی کنند و از امکانات مردم عادی استفاده نمایند تا بتوانند تا حدودی مشکلات و دغدغههای انها رو از نزدیک درک نمایند و برای حل این مشکلات چارهای بیاندیشند.
* طبق قانون اساسی یک نماینده در قبال همه مردم ایران مسؤولیت دارد. برای تحقق این اصل مهم و جلوگیری از بخشی زدگی، باید چه مواردی مد نظر قرار گیرد؟
در خصوص این طرحها قبل از تقنین، موضوع در اندیشکده ها و پژوهش گاه بررسی و سپس بصورت آزمایشی در برخی استانها اجرا گردد و عملکرد این طرح بصورت روزانه پایش شود و اشکالات آن قبل از ملی شدن برطرف گردد و همچنین باید برای مسئولیتشان تک تک نمایندگان به مردم پاسخگو باشند و گزارش روزانه پیرامون اینچنین طرحهایی ارائه دهند چون برخی قوانین تأثیر ملی خواهد داشت و بر زندگی و آینده تک ملت شریف ایران تأثیر خواهد گذاشت.
سوالات استانی:
*استان تهران با کمبود سرانههای آموزشی، ورزشی، فضای سبز و… در اکثر مناطق خود به ویژه پردیس مواجه است، برای حل این معضل چه تدابیر عاجلی باید اندیشید؟
در خصوص طرحهای آموزش با توجه به بودجه کم در این حوزه و دشواری تردد برای برخوردی از آموزش با کیفیت، شبکه مجازی گسترش یابد که لازم آن توسعه زیر ساختها شبکه ای هست که پیشرفتهای خوبیصورت گرفته ولی کافی نیست، و خصوص ورزش باید عرض کنم که از محل عوارض شهروندی سالنهای ورزشی بیشتر و با کیفیت تری احداث گردد و برای فضای سبز هم به همین شکل باید عمل شود اما با جدیت بیشتر، بدلیل نقش فتوسنتز فضای سبز در کاهش آلودگی هوا و نمای زیبای بصری شهر.
*آلودگی هوا و فرسودگی حمل و نقل عمومی یکی از رایجترین معضلات استان تهران است، برای حل این دو مساله چه برنامهای دارید؟
طرح کاهش خودروهای تک سر نشین و تأمین اعتبار از محل افزایش عوارض خودروهای تک سرنشین و تخفیف خودروهای پر سر نشین در راستای توسعه حمل و نقل عمومی و تاکسیهای اینترنتی تسهیلات برای واردات خودروهای هیبریدی و تسهیلات به شرکتهای دانش بنیان برای تولید خودروهای هیبریدی و همچنین توسعه شبکه حمل و نقل ریلی زیر زمینی شهری.
*حاشیه نشینی و مهاجرت پذیری بالای تهران یکی از مسائلی است، که این استان و به خصوص شهر تهران را همواره با خود درگیر کرده است، این دو معضل چگونه مدیریت میشوند؟
پروژهها و طرحهای صنعتی و گردشگری و امکانات عمومی شهری در استانهای دیگر پی گیری و فعال شوند که اشتغال زایی را در آن منطقه در پی خواهد داشت و این مهم حاصل نخواهد شد مگر با ارائه طرحهای جذاب برای سرمایه گذاران و بهره برداران و همچنین در راستای کاهش ترددها به جهت دسترسی به دستگاهها اجرایی و شرکتهای تابع، تعدادی دستگاههای اجرایی به استانهای هم جوار منتقل شوند و همچنین در جهت توسعه ارتباط غیر حضوری مؤثر دستگاهها با مردم همچنان نهضت جهادی در این حوزه ادامه دار باشد. امیدوارم از خبر سینا نیازی راضی بوده باشید.
سینا نیازی در تاریخ ۲۰۲۴-۰۲-۲۸ ۰۲:۴۳:۲۸