۹ توصیه غذایی برای کنترل فشارخون/ حذف نمکدان از سفره

به گزارش سوالات احکام و شرعی در خبر ۹ توصیه غذایی برای کنترل فشارخون/ حذف نمکدان از سفره به گزارش سوالات شرعی و احکام، غزاله اسلامیان با بیان اینکه افزایش فشارخون می‌تواند منجر به بروز مشکلات قلبی و سایر بیماری‌ها شود، به ۹ توصیه کلیدی برای کنترل فشار خون اشاره کرد.
۱. کاهش میزان مصرف نمک در طی روز به حدود نصف قاشق چایخوری
۲. پخت غذاها بدون نمک و استفاده از مقدار نمک ذکر شده در طی روز
۳. حذف نمکدان از سفره
۴. استفاده از آبلیموی طبیعی، آب نارنج، آبغوره (بدون نمک) یا آب گوجه فرنگی طبیعی
۵. محدودیت در مصرف مواد غذایی حاوی نمک پنهان مثل خیار شور، ترشی شور، غذاهای نمک سود، غذاهای دودی، رب و سس گوجه فرنگی، غذاهای آماده، غذاهای کنسرو شده، چیپس، پفک، انواع آجیل و مغزهای شور، سوسیس و کالباس، زیتون پرورده، دوغ‌های موجود در بازار
۶. کاهش میزان نمک موجود در پنیر با گذاشتن آن در آب
۷. مصرف سبزی‌های پر پتاسیم از قبیل گوجه فرنگی، اسفناج، کرفس، قارچ و بامیه
۸. مصرف میوه‌های پرپتاسیم از قبیل کیوی، پرتقال، موز، طالبی، گرمک، زردآلو، خربزه، شلیل، انار و خرمالو
۹. مصرف حداقل نصف لیوان حبوبات پخته امیدوارم از خبر ۹ توصیه غذایی برای کنترل فشارخون/ حذف نمکدان از سفره راضی بوده باشید.

۹ توصیه غذایی برای کنترل فشارخون/ حذف نمکدان از سفره  در تاریخ ۲۰۲۳-۰۶-۰۸ ۰۲:۴۳:۲۳