چهارخطه کوهدشت – خرم‌آباد تا پایان شهریور به بهره‌برداری
می‌رسد

به گزارش سوالات احکام و شرعی در خبر چهارخطه کوهدشت – خرم‌آباد تا پایان شهریور به بهره‌برداری
می‌رسد
‌به گزارش خبرنگار سایت احکام، ابوطالب شفقت امروز یکشنبه در بازدید از چهارخطه خرم‌آباد کوهدشت، اظهار داشت: این مسیر محل تردد زوار امام حسین (ع) در اربعین است و بهره‌بردار اصلی آن مردم هستند.
وی گفت: پروژه چهارخطه خرم‌آباد – کوهدشت جزو مصوبات سفر رئیس‌جمهور بوده و تا حدودی تأخیر داشته است و معاونت عمرانی و اداره کل راه و شهرسازی باید با تأمین منابع اقدامات جزئی را برطرف کنند.
استاندار لرستان با اشاره به پیشرفت ۶۸ درصدی این پروژه، بیان کرد: طول محور خرم‌آباد – کوهدشت ۹۰ کیلومتر بوده و جزو پروژه‌های چهارخطه لرستان است و پنج کیلومتر باقیمانده آن با احداث پل در پیچ منطقه «چنار» کوهدشت تا پایان شهریور امسال به بهره‌برداری می‌رسد.
شفقت، گفت: در دولت یازدهم و دوازدهم عملاً هیچ اقدامی برای تکمیل آن صورت نگرفته و در دولت سیزدهم با اقدامات جهادی و دستور رئیس‌جمهور شهید در حال اقدام است. امیدوارم از خبر چهارخطه کوهدشت – خرم‌آباد تا پایان شهریور به بهره‌برداری
می‌رسد
راضی بوده باشید.

چهارخطه کوهدشت – خرم‌آباد تا پایان شهریور به بهره‌برداری
می‌رسد  در تاریخ ۲۰۲۴-۰۵-۲۶ ۰۹:۰۵:۵۵