مشکلات اسکله بندر عامری در دست پیگیری است
به گزارش سوالات احکام و شرعی در خبر مشکلات اسکله بندر عامری در دست پیگیری است به گزارش خبرنگار سایت احکام، ابوذر حبیبی سه شنبه شب در نشست با مالکان شناورهای صیادی بندر عامر، ضمن تبریک و گرامیداشت هفته دفاع مقدس، با اشاره به همکاریهای و فعالیتهای بسیار ارزشمند تعاونی بهره بردار و تعاونی صیادی اسکله عامری اظهار داشت: در حال حاضر اصلاح و تعمیر سیستم روشنایی اسکله در حال انجام است و به زودی مشکل بویه های مستقر در اسکله برطرف خواهد شد.
سرپرست اداره شیلات شهرستان تنگستان با اشاره به پیگیریها و حمایتهای فرماندار شهرستان و مدیر کل شیلات استان بوشهر عنوان کرد: مبلغ ۳۵,۰۰۰ میلیون ریال اعتبار برای اسکله عامری در نظر گرفته شده است، که تجهیز اسکله به سیستم اطفای حریق و ساماندهی اسکله از قبیل تکمیل سیستم روشنایی و محوطه سازی از برنامههای مهم است.
حبیبی ادامه داد: خوشبختانه امسال مبلغ ۶۳,۰۰۰ میلیون ریال اعتبار تملک و دارایی برای ساماندهی اسکلههای صیادی شهرستان تنگستان در نظر گرفته شده است که امیدواریم بتوانیم حداقل مشکل روشنایی اسکلههای شهرستان را تا حدودی برطرف کنیم.
وی گفت: با توجه به همکاری و پیگیریهای اداره کل شیلات استان بوشهر به زودی با واگذاری ساختمان آموزش اسکله عامری به بخش خصوصی، این شرکت با آموزش ملوانان و ناخدایان شناورهای صیادی و تجاری فعالیت خود را از سر خواهد گرفت.
حبیبی از تعمیر و راه اندازی مجدد دستگاه بی سیم جهت برقراری ارتباط دریایی در اسکله عامری خبر داد و گفت: کاربری این دستگاه با کمک تعاونی صیادی در اختیار جامعه صیادی قرار خواهد گرفت و صیادان برای اطلاع رسانی و استفاده در مواقع اضطراری از این دستگاه استفاده خواهند کرد.
حبیبی با اشاره به اتمام فاز اول تعمیر موج شکن بندر صیادی عامری عنوان کرد: این پروژه با مبلغی بالغ بر ۱۴۰ میلیارد تومان در حال اجرا است و فاز دوم این عملیات نیز ترمیم بخشهای باقیمانده موج شکن و روسازی آسفالتی آن در دستور کار قرار دارد.
وی یادآور شد: همچنین مطالعات ترمیم و اطاله اسکله لنجها، اسکله شناور برای ساماندهی قایقها و تأسیسات برقی و مکانیکی پسکرانه در سالهای گذشته انجام شده و سازمان شیلات ایران آمادگی دارد در صورت تأمین منابع مالی این بخش از بندر را تحت عنوان فاز سوم پروژه اجرا کند.
مطالبات مالکین شناورهای صیادی
از جمله مهمترین مطالبات مالکین شناورهای صیادی مربوط به همکاری ادارات بیمه (بیمه مسئولیت شناور) در موقع بروز حوادث با کاهش پروسه و روالهای اداری پر پیچ و خم میباشد و گلایه آنها از این موضوع که ادوات صید با قیمتهای بسیار بالا مشمول بیمه نمیشود.
عدم توجه به درآمد صیادان با توجه به کاهش وضعیت ذخایر آبزیان، عدم توجه به ساعت کاری تعریف نشده برای این جامعه زحمت کش، شفاف نبودن وضعیت شمول این شغل در ردیف شغلهای سخت و زیان آور برای این افراد از مطالبات دیگر بود.
اشکالات موجود در بازگشایی تاریخ فصل صید میگو از دیگر مطالبات جامعه صیادی بود که از پژوهشکده میگوی کشور انتظار میرود علاوه بر ملاحظات علمی، تجربه صیادان و وضعیت بازار نیز در نظر گرفته شود.
مطالبه دیگر این مالکان اینکه اگر هر کدام از شناورهای صیادی به عنوان واحد تولیدی در نظر گرفته شوند، اگر این واحدها مورد حمایتهای مالی قرار گرفته نشوند، قطعاً وضعیت تولید این واحدها دچار چالش شده و علاوه بر زیان مالکان شناورهای صیادی هزینه تولید افزایش یافته و بهای محصول تولیدی افزایش و ممکن است بازارهای نادرست برای فروش انتخاب کرده و سود حداکثری به جای مالک شناور و صیادان، عاید واسطههای خرید شود و در این خصوص برنامههای مشخصی برای حمایت از این واحدهای تولیدی در نظر گرفته شود.
در این نشست از ۲ نفر از جانبازان پر افتخار به مناسبت هفته دفاع مقدس با اهدای لوح تقدیر و هدایا تقدیر و تشکر به عمل آمد. امیدوارم از خبر مشکلات اسکله بندر عامری در دست پیگیری است راضی بوده باشید.
مشکلات اسکله بندر عامری در دست پیگیری است در تاریخ ۲۰۲۳-۰۹-۲۷ ۰۲:۳۸:۰۴