غربالگری مداوم سرطان سینه احتمال مرگ را تا ۷۲ درصد کاهش می
دهد

به گزارش سوالات احکام و شرعی در خبر غربالگری مداوم سرطان سینه احتمال مرگ را تا ۷۲ درصد کاهش می
دهد
به گزارش خبرنگار سایت احکام به نقل از هلث دی نیوز، «رابرت اسمیت»، محقق ارشد مطالعه، گفت: «اگر یک زن به سرطان سینه مبتلا شده باشد، تأخیر در غربالگری می‌تواند به تشخیص بیماری پیشرفته منجر شود و ممکن است تهدید کننده جان باشد.»
بیشتر سازمان‌ها توصیه می‌کنند که زنان در دهه ۴۰ غربالگری منظم از سرطان سینه را آغاز کنند.
این دستورالعمل‌ها برای زنانی است که در معرض خطر ابتلاء به سرطان سینه نیستند، به این معنی که سابقه خانوادگی یا قوی ابتلاء به سرطان سینه، ژن شناخته شده برای افزایش خطر ابتلاء به سرطان سینه یا سابقه پرتودرمانی قفسه سینه قبل از سن ۳۰ سالگی را ندارند.
برای این مطالعه، محققان داده‌های بیش از ۳۷۰۰۰ زن ۴۰ تا ۶۹ ساله سوئدی را که بین یک تا پنج برای غربالگری ماموگرافی در طول مطالعه داشتند، بررسی کردند. از این تعداد، ۴۵۶۴ نفر متعاقباً بر اثر سرطان سینه درگذشتند که بین سالهای ۱۹۹۲ تا ۲۰۱۶ بیماری شان تشخیص داده شده بود.
خطر مرگ ناشی از سرطان سینه در بین زنانی که مدام غربالگری سرطان سینه را انجام داده بودند در مقایسه با زنانی که هیچ ماموگرافی نداشتند، ۷۲ درصد کمتر بود.
ماموگرافی اشعه ایکس با دوز کم است که می‌تواند به تشخیص سرطان سینه در مراحل اولیه کمک کند، و بدین ترتیب درمان آن آسان‌تر است. امیدوارم از خبر غربالگری مداوم سرطان سینه احتمال مرگ را تا ۷۲ درصد کاهش می
دهد
راضی بوده باشید.

غربالگری مداوم سرطان سینه احتمال مرگ را تا ۷۲ درصد کاهش می
دهد  در تاریخ ۲۰۲۳-۰۶-۰۷ ۰۲:۳۶:۵۳