ورزشکاران توانخواه دامغانی از فلسطین حمایت کردند
به گزارش سوالات احکام و شرعی در خبر ورزشکاران توانخواه دامغانی از فلسطین حمایت کردند به گزارش خبرنگار سایت احکام، اجتماع اعلام انزجار از جنایتهای رژیم سفاک صهیونیستی از سوی ورزشکاران توانخواه دامغان شامگاه پنجشنبه در سالن ورزشی بوچیای این شهرستان برگزار شد و ورزشکاران رشتههای مختلف ورزشی، با مردم غزه همراهی کردند.
در این همایش ورزشکاران توانخواه دامغانی پلاکاردهایی در حمایت از مردم مظلوم فلسطین در دست داشتند و از جامعه جهانی خواستند تا سکوت خود را در قبال جنایتهای اسرائیل بشکند.
این اجتماع به همت انجمن بوچیا هیئت جانبازان و توان یابان شهرستان در سالن جانبازان و معلولان شهرستان دامغان برگزار شد.
پخش سرودهای حماسی در حمایت از مقاومت مردم فلسطین و شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل از دیگر بخشهای این گردهمایی اعتراضی بودند ورزشکاران توانخواه دامغانی در این حرکت بار دیگر نشان دادند که پشتیبان مردم مظلوم فلسطین هستند. امیدوارم از خبر ورزشکاران توانخواه دامغانی از فلسطین حمایت کردند راضی بوده باشید.
ورزشکاران توانخواه دامغانی از فلسطین حمایت کردند در تاریخ ۲۰۲۳-۱۰-۲۰ ۰۲:۴۰:۵۲