فولاد ۲ ستاره مسن سابق خود را به اهواز برگرداند

به گزارش سوالات احکام و شرعی در خبر فولاد ۲ ستاره مسن سابق خود را به اهواز برگرداند به گزارش خبرنگار سایت احکام، لوسیانو پریرا بهترین گلزن خارجی تاریخ لیگ برتر محسوب می‌شود و امسال در ۱۱ حضور در ترکیب مس رفسنجان پنج بار گلزنی کرد. او بار دیگر به فولاد پیوسته و برای این تیم به میدان خواهد رفت.
حمید بوحمدان هافبک وسط باتجربه هم بعد از نیم فصل دوری از فولاد و بازی برای گل‌گهر سیرجان به تیم خودش برگشته است.
همچنین «عرفان درویش عالی» کاپیتان تیم ملی نوجوانان ایران که در جام جهانی ۲۰۲۳ هم عضو ثابت این تیم بود، با تیم بزرگسالان فولاد قرارداد همکاری امضا کرد.
این هافبک ۱۷ ساله که از محصولات آکادمی فولاد خوزستان است، از این پس در تیم بزرگسالان این باشگاه توپ می‌زند. امیدوارم از خبر فولاد ۲ ستاره مسن سابق خود را به اهواز برگرداند راضی بوده باشید.

فولاد ۲ ستاره مسن سابق خود را به اهواز برگرداند  در تاریخ ۲۰۲۴-۰۲-۲۷ ۰۲:۴۰:۵۹