رایزنی اسماعیل هنیه با میانجیگران درباره جنایت
خانیونس
به گزارش سوالات احکام و شرعی در خبر رایزنی اسماعیل هنیه با میانجیگران درباره جنایت
خانیونس به گزارش سوالات شرعی و احکام، شبکه خبری الجزیره شنبه شب گزارش داد که رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در تماس با میانجیگران عرب (مصر و قطر) و برخی دیگر از کشورهای منطقه در خصوص حمله روز گذشته ارتش صهیونیستی در منطقه «المواصی» در شهر خانیونس و همچنین اردوگاه الشاطی به گفتوگو پرداخت.
هنیه در این تماس تلفنی از مصر و قطر خواست تا اقدامات لازم در ارتباط با دولت آمریکا و اقدامات دیگر را برای توقف جنایات رژیم تل آویو در پیش بگیرند.
وی همچنین در این تماسها گفت که حماس با رویکردی مثبت با طرح اخیر آتشبس برخورد کرد، اما نتانیاهو دست به ایجاد مانع زند.
اشغالگران دیروز (جمعه) با بمباران شهر خان یونس در جنوب نوار غزه دست کم ۷۱ نفر را شهید و ۲۸۹ نفر دیگر را زخمی کرد.
این منطقه در جنوب نوار غزه، محل اسکان هزاران آواره فلسطینی بود که هدف بمباران جنگندههای رژیم صهیونیستی قرار گرفت.
براساس آمار وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه، در نتیجه حملات رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر (۱۵ سایت احکام ۱۴۰۲) تاکنون بیش از ۳۸ هزار فلسطینی شهید و بیش از ۸۸ هزار نفر دیگر زخمی شدهاند. امیدوارم از خبر رایزنی اسماعیل هنیه با میانجیگران درباره جنایت
خانیونس راضی بوده باشید.
رایزنی اسماعیل هنیه با میانجیگران درباره جنایت
خانیونس در تاریخ ۲۰۲۴-۰۷-۱۴ ۰۲:۴۳:۲۸