خشم ترامپ از روند کند مذاکرات صلح اوکراین

به گزارش سوالات احکام و شرعی در خبر خشم ترامپ از روند کند مذاکرات صلح اوکراین به گزارش سوالات شرعی و احکام، پایگاه خبری آکسیوس به نقل از یک مقام آمریکایی که به نامش اشاره نکرد؛ گزارش داد: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا از تلاش‌ها برای توقف جنگ روسیه و اوکراین ابراز نارضایتی کرده و حتی به اطرافیانش گفته، اگر توافقی حاصل نشود، ممکن است تمرکز خود را به پرونده‌های خارجی دیگر معطوف کند.
این پایگاه خبری آمریکایی افزود: ترامپ در روزهای اخیر نارضایتی خود را به‌طور روشن با مشاوران ارشدش در میان گذاشته و از اینکه روند آتش‌بس میان کی‌یف و مسکو آنطور که باید پیش نمی‌رود؛ خشمگین است.
یک دیپلمات اروپایی نیز به آکسیوس گفته است که مارکو روبیو، وزیر امورخارجه آمریکا، در دیدار با مقامات فرانسوی، انگلیسی، آلمانی و اوکراینی در پاریس، نگرانی ترامپ را منتقل کرده و گفته که آمریکا به دنبال پیشرفت سریع در مذاکرات صلح در اوکراین است.
آکسیوس همچنین به نقل از چند دیپلمات اروپایی اعلام کردند: روبیو در این دیدارها هیچ اشاره‌ای به افزایش فشار بر روسیه نکرده است.
در همین حال، یک منبع نزدیک به دولت اوکراین به آکسیوس گفت: اظهارات روبیو با هدف فشار بر کی‌یف بیان شده و این نگرانی وجود دارد که در صورت خروج آمریکا از مذاکرات، کمک‌های واشنگتن به کی یف متوقف شود.
آکسیوس به نقل از یکی دیگر از دیپلمات‌های اروپایی افزود: این احساس وجود دارد که روبیو و استیو ویتکاف فرستاده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه زیر فشار شدید رئیس جمهوری آمریکا قرار دارند و این فشار را به سایر بازیگران منتقل می‌کنند. امیدوارم از خبر خشم ترامپ از روند کند مذاکرات صلح اوکراین راضی بوده باشید.

خشم ترامپ از روند کند مذاکرات صلح اوکراین  در تاریخ ۲۰۲۵-۰۴-۱۹ ۰۲:۳۶:۵۰