حضور پلیس، نتوانست به تظاهرات دانشجویان پایان دهد
به گزارش سوالات احکام و شرعی در خبر حضور پلیس، نتوانست به تظاهرات دانشجویان پایان دهد به گزارش سوالات شرعی و احکام به نقل از الجزیره، رئیس دانشگاه جورج واشنگتن آمریکا درباره اعتراضات دانشجویی گفته است: تمام اقدامات ما، از جمله درخواست کمک پلیس، نتوانست به تظاهرات پایان دهد.
رئیس دانشگاه جورج واشنگتن همچنین تاکید کرد کهما با مقامات پایتخت در تماس هستیم و پلیس حضور خود را در داخل و اطراف دانشگاه افزایش میدهد.
دانشگاههای سراسر آمریکا بعد از آگاهی از جنایات پرشمار رژیم اشغالگر قدس علیه مردم غزه و کشتار حدود ۳۵ هزار انسان بیگناه، عرصه اعتراض علیه سیاستهای این رژیم و دولت آمریکا به عنوان مهمترین حامی آن تبدیل شده است. در این بین یکی از مهمترین موضوعاتی که با گسترش اعتراضات به مراکز دانشگاهی مختلف آمریکا جلب توجه میکند، سیاستهای دولت آمریکا و پلیس این کشور است. دولت و پلیس در این کشور بدون توجه به خواستههای معترضین، تنها سیاست سرکوب و بازداشت گسترده را در پیش گرفته است.
از روزهای ابتدایی حملههای رژیم صهیونیستی به غزه، جامعه آمریکا عرصه واکنشهای مختلف به این رویداد بود. نظرسنجیهای مختلف نشان از افزایش بیسابقه حمایت آمریکاییها از مردم غزه دارد. طبق نظرسنجی گالوپ در مارس ۲۰۲۴ اکثر آمریکاییها اقدامات رژیم اشغالگر در غزه را تأیید نمیکنند. تعداد مخالفان با اقدامات رژیم صهیونیستی از ۴۵ درصد در نوامبر ۲۰۲۳ به ۵۵ درصد افزایش یافت. دموکراتها ۷۵ درصد دیدگاه منفی نسبت به اقدامات تلآویو دارند. رائد جرار از اندیشکده دموکراسی برای جهان عرب معتقد است که نظرسنجی فوق نشان از جدایی بین سیاست دولت بایدن و دیدگاه اکثر آمریکاییها درباره اقدامات رژیم اشغالگر در غزه دارد و سیاست خارجی دولت آمریکا با انتظارات رایدهندگان هماهنگ نیست.
حمایت جوانان آمریکایی از فلسطینیان آشکارتر شده است. نظرسنجی پیو (PEW) در آوریل ۲۰۲۴ نشان داد که یک سوم از افراد بزرگسال زیر ۳۰ سال آمریکایی با مردم فلسطین همدردی میکنند و تنها ۱۴ درصد این احساس را نسبت به صهیونیستها دارند. جوانان آمریکایی نسبت به مردم فلسطین نظر مساعدتری نسبت به صهیونیستها دارند و از هر ۱۰ فرد زیر ۳۰ سال، شش نفر دیدگاه مثبتی نسبت به مردم فلسطین دارند. در میان آمریکاییهای جوان، ۳۴ درصد دلایل حماس برای مبارزه با رژیم صهیونیستی را معتبر میدانند.
اعتراضهای دانشجویان آمریکایی در حمایت از مردم فلسطین، ابتدا از دانشگاههای کلمبیا و هاروارد آغاز شد. دانشجویان معترض با صدور بیانیهای مشترک، رژیم اشغالگر را به عنوان مسئول کامل جنگ معرفی کردند. این اعتراضها به تدریج به شمار زیادی از دانشگاههای این کشور نظیر آموری، میشیگان، براون، پلیتکنیک هومبولت، برکلی، کالیفرنیای جنوبی، نیویورک، ییل، کلمبیا، ماساچوست، تگزاس، مینهسوتا و غیره گسترش یافت به گونهای که تاکنون ۷۹ دانشگاه آمریکا درگیر اعتراض علیه رژیم اشغالگر قدس شده است. علاوه بر حضور دانشجویان، در برخی از دانشگاهها اساتید حامی فلسطین نیز عمدتاً در اعتراضها مشارکت فعال دارند.
خواسته اصلی دانشجویان آمریکایی، همبستگی با ملت فلسطین است که در چارچوب آن خواستار آتشبس دائمی در غزه، اتمام کمکهای نظامی دولت آمریکا به رژیم اشغالگر، قطع همکاری دانشگاه با مجتمعهای تسلیحاتی و کنار گذاشتن روند سرمایهگذاری دانشگاهها در سرزمینهای اشغالی شدهاند. با اوجگیری اعتراضها، مدیران برخی از دانشگاهها درصدد توافق با دانشجویان برآمدند. برای مثال مسئولان دانشگاه براون ایالت رودآیلند اعلام کردند که با دانشجویان حامی فلسطین به توافق رسیده که در اکتبر ۲۰۲۴ توقف سرمایهگذاری در فلسطین اشغالی را به رأی بگذارد. دانشجویان نیز ضمن پایان دادن به تحصن خود، این توافق را یک پیروزی بیسابقه و امتیازی بزرگ برشمردند. امیدوارم از خبر حضور پلیس، نتوانست به تظاهرات دانشجویان پایان دهد راضی بوده باشید.
حضور پلیس، نتوانست به تظاهرات دانشجویان پایان دهد در تاریخ ۲۰۲۴-۰۵-۰۶ ۰۲:۳۸:۴۶