آزاد سازی ۸ هزار متر مربع از اراضی کشاورزی اسلامشهر

به گزارش سوالات احکام و شرعی در خبر آزاد سازی ۸ هزار متر مربع از اراضی کشاورزی اسلامشهر مسعود ایلکا در گفتگو با خبرنگار سایت احکام اظهار کرد: در راستای اجرای ١٠ مورد دستور قضائی تبصره دو ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها صادره از دادستان اسلامشهر شامل بنای ویلایی و محوطه سازی با حضور پرسنل اراضی مدیریت جهاد کشاورزی، نماینده دادستان، شهرداری منطقه ۵ اسلامشهر و همراهی کلانتری احمدآباد و یگان امداد نیروی انتظامی، هشت هزار مترمربع از اراضی کشاورزی اسلامشهر آزاد سازی شد.
مدیر جهاد کشاورزی اسلامشهر افزود: با قلع و قمع این ساخت و ساز هشت هزار مترمربع از اراضی مرغوب کشاورزی در منطقه رضی آباد بخش احمدآباد مستوفی اسلامشهر به چرخه تولید بازگشت.
وی تاکید کرد: در راستای اجرای سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی با جدیت در مقابله با پدیده زمین‌خواری و همچنین تغییر کاربری غیر مجاز اراضی کشاورزی و باغات برخورد خواهد شد و این رویه ادامه خواهد داشت.
ایلکا تصریح کرد: در همین رابطه از ابتدای سال جاری ۶٢ مورد تخریب و ۶٨.۵ هکتار از اراضی مرغوب آزاد سازی شد.
وی با اشاره به فعالیت سامانه ۱۳۱ برای دریافت گزارش‌های مردمی در راستای حفاظت از اراضی زراعی و باغی اضافه کرد: گزارش‌های مردمی توسط ستاد استانی از طریق سامانه ۱۳۱ اخذ و در سریع‌ترین زمان از تغییر کاربری اراضی زراعی و باغی جلوگیری شود. امیدوارم از خبر آزاد سازی ۸ هزار متر مربع از اراضی کشاورزی اسلامشهر راضی بوده باشید.

آزاد سازی ۸ هزار متر مربع از اراضی کشاورزی اسلامشهر  در تاریخ ۲۰۲۴-۰۵-۱۳ ۰۲:۴۱:۰۹