بادام موجب بهبود هورمون های تنظیم کننده اشتها می شود

به گزارش سوالات احکام و شرعی در خبر بادام موجب بهبود هورمون های تنظیم کننده اشتها می شود به گزارش خبرنگار سایت احکام به نقل از مدیکال نیوز، مطالعه اخیر نشان می دهد که مصرف میان وعده بادام ممکن است باعث بهبود هورمون های تنظیم کننده اشتها در مقایسه با میان وعده های پر کربوهیدرات شود.
بادام به دلیل داشتن پروتئین و چربی های سالم فواید سلامتی شناخته ای دارد. بادام همچنین ممکن است موجب تقویت سیری شود، که می تواند به مهار گرسنگی و مدیریت سالم وزن کمک کند.
تحقیقات جدید در دانشگاه استرالیای جنوبی نشان می‌دهد افرادی که بادام می‌خوردند در مقایسه با افرادی که میان‌وعده‌های غنی از کربوهیدرات مصرف می کردند، سطح هورمون‌های تنظیم‌کننده اشتهای شان بهبود یافته بود.
برای این مطالعه، محققان میزان انرژی دریافتی شرکت‌کنندگان را بر حسب کیلوژول اندازه‌گیری کردند- ۱ کالری معادل ۴ کیلوژول است.
این مطالعه شامل ۱۴۰ بزرگسال ۲۵ تا ۶۵ ساله مبتلا به چاقی و اضافه وزن بود.
به شرکت کنندگان به طور تصادفی یک میان وعده اختصاص داده شد؛ ۶۸ نفر بادام و ۷۲ نفر دیگر یک میان وعده غنی از کربوهیدرات از نظر کالری مشابه دریافت کردند.
پس از اندازه گیری تغییرات هورمونی شرکت کنندگان، محققان از افراد در مورد اشتهای شان ۳۰ دقیقه، ۱ ساعت، ۹۰ دقیقه و ۲ ساعت پس از میان وعده های مربوطه سؤال کردند.
این مطالعه نشان می دهد که میان وعده بادام بر هورمون های مختلف گرسنگی تأثیر می گذارد.
پاسخ پپتید C در گروه بادام ۴۷ درصد کاهش یافت. این هورمون منعکس کننده سطح انسولین تولید شده توسط لوزالمعده است و سطوح پایین تر ممکن است حساسیت به انسولین را افزایش دهد و احتمال ابتلا به دیابت و بیماری قلبی عروقی را کاهش دهد.
سایر هورمون های وابسته به گلوکز سرکوب کننده اشتها نیز برای بادام خواران افزایش یافت.
به عنوان مثال، سطح گلوکاگون القا کننده سیری ۳۹ درصد افزایش یافت. پاسخ های پلی پپتیدی پانکراس که هضم را کُند می کند و در نتیجه مصرف غذا کاهش می یابد تا ۴۵ درصد افزایش یافت. و سطح پلی پپتید انسولینوتروپیک وابسته به گلوکز، که وزن و مصرف غذای فرد را تنظیم می کند، ۱۸ درصد افزایش یافت. امیدوارم از خبر بادام موجب بهبود هورمون های تنظیم کننده اشتها می شود راضی بوده باشید.

بادام موجب بهبود هورمون های تنظیم کننده اشتها می شود  در تاریخ ۲۰۲۲-۱۲-۱۴ ۰۲:۳۷:۳۲